Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА БИРО – JILIANG

370 ден

ХЕФТАЛИЦА БИРО – JILIANG

 

ХЕФТАЛИЦА БИРО – JILIANG – хефталица со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 50 листа.

Шифра: 90000097