Back To Top Button

Калкулатор во Боја CASIO MS-20UC

820 ден

Калкулатор во Боја за Биро CASIO MS-20UC

 

Калкулатор ВО БОЈА КАСИО MS-20UC. Направете ја вашата работна маса позабавна со новите калкулатори од програмата на КАСИО.  Висококвалитетен калкулатор кој има голем број на функции и е идеален за канцелариска, школска или домашна употреба. Работи на соларна енергија, или во недостаток на светлина може да работи на батерија.

Достапен во 10 РАЗЛИЧНИ БОИ.

 

– голем екран со 12 бројки

– пресметка на данок и време

– соларно напојување / батерија (dual power)

– автоматско исклучување

– голем број останати функции