Back To Top Button

ФЛОМАСТЕРИ – PELIKAN Colorella Star

178 ден

ФЛОМАСТЕРИ – PELIKAN Colorella Star

 

Високвалитетни и долготрајни фломастери наменети за цртање и боење на секаков вид хартија. Врвот на овие фломастери е направен од екстра квалитетни влакна кои озовможуваат долго користење на производот без да се исуши. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

Шифра: 09000525