Back To Top Button

ЧЕТКИ ЗА ВОДЕНИ БОИ PELIKAN

32 ден48 ден

ЧЕТКИ ЗА ВОДЕНИ БОИ PELIKAN – направени од квалитетно синтетично влакно што гарантира долго користење на четката.

Достапни се во повеќе различни дебелини, идеални за цртање на ситни детали и на широки површини.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.