Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст ПВЦ материјал со едноставен и модерен дизајн.