Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО МЕТАЛНО

48 ден

МЕТАЛНО ХЕМИСКО ПЕНКАЛО

 

Метално хемиско пенкало на клик со висок квалитет за канцелариска, училишна или домашна употреба. Ова пенкало е погодно и за брендирање.

Мина на пишување во плава боја.

Шифра: 90000206