Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – КАФЕАВ

60 ден

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – КАФЕАВ

 

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – КАФЕАВ – Издржлива и квалитетна селотејп трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.

Идеален за домашна, канцелариска и магацинска употреба.

Шифра: OF176 / 90000143