Back To Top Button

ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ

ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ / INKJET

Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

Продажната програма опфаќа кертриџи од марките: HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson…

Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.