Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП – РАЧКА

470 ден

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП – РАЧКА

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП СО РАЧКА за побрзо и попрактично пакување на поголеми амбалажи. Идеален како за магацинска така и за домашна употреба.

 

Шифра: OF188 / 90000175