Back To Top Button

КАРТОНСКА ПАПКА СО ЛАСТИК – 600 gsm

65 ден

КАРТОНСКА ПАПКА СО ЛАСТИК 600gsm

 

Картонска папка со ластик за чување на разни документи. Изработена е од цврст картон.

Достапна во повеќе бои.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 90000030