Back To Top Button

ЧЕТКИ ЗА ТЕМПЕРНИ БОИ PELIKAN

25 ден38 ден

ЧЕТКИ ЗА ТЕМПЕРНИ БОИ PELIKAN – направени од квалитетно синтетично влакно што гарантира долго користење на четката.

Достапни се во повеќе различни дебелини, идеални за цртање на ситни детали и на широки површини.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

 

Шифра: 09000011 / 09000012 / 09000013 / 09000014 / 09000015