Back To Top Button

БЛОК 2 ГРАФОТЕКС – ЦРТАЧКА ХАРТИЈА

42 ден

БЛОК БРОЈ 2

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна цртачка хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

Блокот број 2 е достапен во 4 различни мотиви.