Back To Top Button

Четки за Темперни Бои (2+4+6) – PELIKAN

98 ден

Четки за Темперни Бои (2+4+6) – PELIKAN

 

Четки за Темперни Бои (2+4+6) – PELIKAN направени се од квалитетно синтетично влакно. Сет од 3 различни дебелини за цртање на ситни детали и широки површини.

Сетот е составен од четки за темперни бои со дебелина 2, 4 и 6

Производите на Пеликан се препорачани од наставниците во Германија.

Погледнете го и останатиот прибор за ликовно од нашата понуда со клик тука

Шифра: 61000034