Back To Top Button

Водени Бои + Четка – PELIKAN JUNIOR

228 ден

Водени Бои + Четка – PELIKAN JUNIOR

 

Екстра квалитетни водените бои кои лесно се нанесуваат на хартијата и брзо се сушат на листот за да не дојде до размачување. Заради квалитетниот пигмент ставаат силен и живописен траг на хартијата што води до одлични цртежи и голема забава на децата. Нетоксични и потполно безбедни за користење.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

Шифра: 09000313