Back To Top Button

ПЕРФОРАТОР ЗА 100 ЛИСТА

3,380 ден

ПЕРФОРАТОР ЗА 100 ЛИСТА

Голем метален перфоратори за лесна и брза употреба.

– метален
– за 100 листа
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Шифра: 90000166