Back To Top Button

БЛОК 5 ГРАФОТЕКС – ЦРТАЧКА ХАРТИЈА

71 ден

БЛОК БРОЈ 5

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна цртачка хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

Блокот број 5 е достапен во 4 различни мотиви.