Back To Top Button

БЛОК 4 ГРАФОТЕКС – ЦРТАЧКА ХАРТИЈА

55 ден

БЛОК БРОЈ 4

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна цртачка хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

Блокот број 4 е достапен во 4 различни мотиви.