Back To Top Button

БЛОК 3 ГРАФОТЕКС – ЦРТАЧКА ХАРТИЈА

52 ден

БЛОК БРОЈ 3

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна цртачка хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

Блокот број 3 е достапен во 4 различни мотиви.