Back To Top Button

БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ АА HIGH CAPACITY – MEDIA RANGE

629 ден

БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ АА HIGH CAPACITY – MEDIA RANGE – долготрајни полниви батерии со висок капацитет и издржливост од германскиот производител Media Range. Можат да се полнат преку 1000 пати и идеални се за уреди кои се користат постојано како далечински управувачи, играчки, батериски ламби, апарати, камери и слично.

  • 2 батерии во пакување
  • Тип: High capacity NiMH Accu HR6
  • Полнења: 1000 пати
  • Големина: АА
  • Волтажа: 1,2 V
  • Капацитет: 2600 mAh
  • Долготрајна

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000061