Back To Top Button

ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE

ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE

 

ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE – полнач за батерии од германскиот производител Media Range. Овозможува истовремено полнење на две АА или ААА батерии независно.

 

Видете го и Media Range полначот за батерии 1/4

Видете ги и Media Range полнивите и алкални батерии.