Back To Top Button

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА AA – MEDIA RANGE

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА АА – MEDIA RANGE

 

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА АА – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за секакви видови уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

Големина: АА

Волтажа: 1,5 V

Капацитет: 1850 mAh