Back To Top Button

БАТЕРИЈА E BLOCK – MEDIA RANGE

175 ден

БАТЕРИЈА E BLOCK – MEDIA RANGE – Долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Погодни за уреди со висока потрошувачка на енергија како играчки на далечински или слични електронски уреди.

  • Тип: 6LR61
  • Големина: E BLOCK
  • Волтажа: 9 V
  • Капацитет: 632 mAh
  • Долготрајни

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000031