Back To Top Button

БАТЕРИЈА BABY C – MEDIA RANGE 1/2

205 ден

БАТЕРИЈА BABY C – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Погодни за уреди со повисока потрошувачка на енергија како батериски ламби, играчки и слично.

  • 2 батерии во пакување
  • Тип: LR14
  • Големина: BABY C
  • Волтажа: 1.5 V
  • Капацитет: 5960 mAh
  • Долготрајни

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000030