Back To Top Button

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE 4/1

105 ден

БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за секакви видови уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

  • 4 батерии во пакување
  • Големина: ААА
  • Волтажа: 1,5 V
  • Капацитет: 724 mAh
  • Долготрајни

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000027