Back To Top Button

БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА 3V – MEDIA RANGE CR2032

115 ден

БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА 3V – MEDIA RANGE CR2032 – Долготрајни литиумски батерии од германскиот производител Media Range. Идеални за уреди кои се користат континуирано како часовници, калкулатори, камери, клучеви од кола, далечински управувачи и слично.

  • 4 батерии во пакување
  • Тип: Литиумска Coin Cell
  • Големина: CR2032
  • Волтажа: 3 V
  • Капацитет: 220 mAh
  • Долготрајни

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000046