Back To Top Button

Четки за Водени Бои (2+6) – PELIKAN

84 ден

Четки за Водени Бои (2+6) – PELIKAN

 

Четки за Водени Бои (2+6) – PELIKAN направени се од квалитетно синтетично влакно. Сет од 2 различни дебелини за цртање на покрупни и поситни детали и површини.

Сетот е составен од четки за водени бои со дебелина 2 и 6

Производите на Пеликан се препорачани од наставниците во Германија.

Погледнете го и останатиот прибор за ликовно од нашата понуда со клик тука

Шифра: 61000023