fbpx

Гел пенкала

 • ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT

  ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT

   

  ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

  Достапно во повеќе бои.

   

 • ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

  ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

   

  ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело со клик механизам и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска употреба.

  Достапно во повеќе бои.

   

 • ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО

  ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО

   

  ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

 • ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP

  ГЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП

   

  ГЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП  – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

  Достапно во повеќе бои.