Back To Top Button

ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО

ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО

 

ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP – ЗЛАТНО И СРЕБРЕНО – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.