Back To Top Button

ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP

15 ден

ГЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП

 

Гел пенкало со мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

Достапно во повеќе бои.

Шифра: OF042 / OF043 / OF044