Back To Top Button

ГЕЛ ПЕНКАЛО QUICK DRY – OFFISHOP

32 ден

ГЕЛ ПЕНКАЛО QUICK DRY – OFFISHOP

 

Гел пенкало со клик и мастило кое остава интензивен траг на хартијата и брзо се суши за да не дојде до размачкување. Има гумиран груп за полесно пишување. Мина од 0.7 мм за оние кои сакаат тенки линии. Идеален за канцелариска и школска употреба.

Мина 0,7мм

Нема на залиха

Шифра: OF392