Back To Top Button

СПОЈУВАЛКИ

СПОЈУВАЛКИ

 

СПОЈУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.

Димензии: 28mm , 33mm , 50mm , 80mm