Back To Top Button

Водени Бои – PELIKAN SPACE 1/12

730 ден

Водени Бои – PELIKAN SPACE 1/12

 

Екстра квалитетни водени бои кои лесно се нанесуваат на хартијата и брзо се сушат за да не дојде до размачување. Заради квалитетниот пигмент оставаат силен и живописен траг на хартијата што води до одлични цртежи и голема забава на децата. Нетоксични и потполно безбедни за користење.

Производите на Пеликан се препорачани од наставниците во Германија.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.