Back To Top Button

Водени Бои + Четка – PELIKAN F355

370 ден

Водени Бои + Четка – PELIKAN F355

 

Екстра квалитетни водени бои кои лесно се нанесуваат на хартијата и брзо се сушат на листот за да не дојде до размачување. Поради квалитетниот пигмент оставаат силен и живописен траг на хартијата, што води до одлични цртежи и голема забава на децата. Нетоксични и потполно безбедни за користење.

Производите на Пеликан се препорачани од наставниците во Германија.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

Шифра: 09000300