Back To Top Button

ВОДЕНИ БОИ – ТОЗ /932

125 ден

ВОДЕНИ БОИ – ТОЗ /932 Екстра квалитетни водени бои кои лесно се нанесуваат на хартијата и брзо се сушат на листот за да не дојде до размачување. Поради квалитетниот пигмент оставаат силен и живописен траг на хартијата, што води до одлични цртежи и голема забава на децата.

Производ на најголемиот балкански производител за школски прибор – ТОЗ Хрватска.

Нетоксични и потполно безбедни за користење.

Шифра: 95000007