Back To Top Button

Темперни Бои – PELIKAN 25ml

237 ден

Темперни Бои PELIKAN 25ml

 

Tемперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови.

Производите на Пеликан се силно препорачани од наставниците во Германија.

 

Шифра: 09000314