Back To Top Button

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ – Bright Colors

ТЕХНИЧКИ МОЛИВ S-COOL – Attractive Design

 

Технички молив со висок квалитет во светли неон бои. Има едноставен дизајн и е достапен во 4 различни неон бои.

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/48