Back To Top Button

Моливи со Гума HB – PELIKAN 3/1 СЕТ

40 ден

Моливи со Гума HB – PELIKAN 3/1 СЕТ

 

Дрвени моливи со гума од највисок квалитет. Направени се од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

Хексагоналниот облик на моливот е за поудобно држење при пишување и цртање.

Производите на Пеликан се посебно препорачани од наставниците во Германија.

Шифра: 61000103