Back To Top Button

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – МЕТАЛИК

12 ден

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – МЕТАЛИК

 

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во метализирани тонови со црна гумичка за бришење на врвот.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.