Back To Top Button

СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

 

СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии и бои.

Димензии: 28mm, 50mm