Back To Top Button

Kалкулатор за Биро CASIO MX-8B

450 ден

Kалкулатор за Биро CASIO MX-8B

 

Kалкулатор за Биро КАСИО  MX-8B – високавалитетен и долготраен. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска, школска или домашна употреба. Работи на соларна енергија, или во недостаток на светлина може да работи на батерија.

– голем екран со 8 бројки

– LCD дисплеј

– соларно напојување / батерија (dual power)

– автоматско исклучување