Back To Top Button

СКАЛПЕЛ ПЕНКАЛО – OFFISHOP

169 ден

СКАЛПЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП

 

СКАЛПЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП – скалпел со врвен квалитет за хируршки прецизно сечење. Имаат сечиво од нерѓосувачки челик и гумирана ергономска дршка.

Прецизен скалепел за професионална крафт намена.

Шифра: OF088