Back To Top Button

СКАЛПЕЛ 18ММ – OFFISHOP

160 ден

СКАЛПЕЛ 18ММ – OFFISHOP

 

СКАЛПЕЛ 18ММ – OFFISHOP- скалпел со висок квалитет. Има сечиво од нерѓосувачки челик, гумирана дршка за полесно користење и механизам за заклучување за безбедно ракување.

 

Шифра: OF086