Back To Top Button

Регистратор со Кутија – Nature Eco Line

Регистратор со Кутија – Nature Eco Line

 

Регистратор ЕКО во кутија со метален механизам. Одличен за чување на сите ваши документи. Неопходен во секоја канцеларија. А4 Формат.

 

→ Проверете ги и останатите регистратори од нашата понуда ←