Back To Top Button

ШЕСТАР – Metallic 1/2 – S-Cool

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – МЕТАЛИК СКУЛ

 

ШЕСТАР – Metallic 1/2 – S-COOL – висококвалитетен метален шестар со мини. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 2 различни бои.

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.