Back To Top Button

ШЕСТАР – Neon Smooth – S-Cool

155 ден

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – СКУЛ

 

ШЕСТАР – Neon Smooth – S-COOL – висококвалитетен метален шестар со мини во неон бои. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 4 различни бои.

 

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Шифра: 74000282