Back To Top Button

ШЕСТАР – Colors – PELIKAN

210 ден

МЕТАЛЕН ШЕСТАР СО МИНИ – КОЛОРС ПЕЛИКАН

 

ШЕСТАР – Colors – Pelikan – висококвалитетен метален шестар со мини. Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 2 различни бои.

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Шифра: 09000361