Back To Top Button

ШЕСТАР МЕТАЛЕН – ПВЦ ТУБА S-Cool

69 ден

ШЕСТАР МЕТАЛЕН – ПВЦ ТУБА S-Cool

 

ШЕСТАР МЕТАЛЕН – ПВЦ ТУБА S-Cool – квалитетен метален шестар Направен е од нерѓосувачки челик, лесен е за употреба и има модерен и интересен дизајн. Достапен во 2 различни бои.

Проверете ги и останатите шестари од нашата понуда.

 

Шифра: SC038