Back To Top Button

Калкулатор Математички – OFFISHOP

495 ден

Калкулатор Математички – OFFISHOP

 

Калкулатор Математички OFFISHOP високавалитетен и долготраен. Има дисплеј во 2 реда и 240 различни функции (математички , тригонометриски) и е идеален за покомплицирани математички операции.

Шифра: OF229 / 74000883