Back To Top Button
Попуст!

СЕТ 10 ТЕТРАТКИ – САНТОРО ГОРЏУС (А4)

1,200 ден

Сет од 10 тетратки со попуст со омилениот лик на сите девојчињата – Gorjuss. Премиум лиценцирана колекцја која има огромен избор – дури 9 различи дизајни.

СЕТОТ СЕ СОСТОИ ОД 7 ТЕТРАТКИ СО ЛИНИИ И 3 СО КОЦКИ

Листови: 40л-80 стр / 75 gsm бела хартија

Корица:  250 gsm + ув лак и пластификација

→Видете ги сите колекции со клик тука