Back To Top Button
Попуст!

СЕТ 5 ТЕТРАТКИ – САНТОРО ГОРЏУС (А5 тврди корици)

490 ден

Сет од 5 тетратки со попуст со омилениот лик на сите девојчињата – Gorjuss. Премиум лиценцирана колекцја која има огромен избор – дури 9 различи дизајни.

СЕТОТ СЕ СОСТОИ ОД 3 ТЕТРАТКИ СО ЛИНИИ И 2 СО КОЦКИ

Листови: 80л-160 стр / 75 gsm бела хартија

Корица:  300 gsm + ув лак и пластификација

→Видете ги сите колекции со клик тука